Entertainment

Vedetele din diferite seriale care au fost împreună

Faniii adora povestile de dragoste din seriale care ii fac sa viseze. Iar atunci cand vedetele lor preferate din diferite seriale aleg sa iasa impreuna, si mai bine. Iata deci care sunt vedetele din seriale care au fost un cuplu.

Kristen Bell si Matthew Morrison. Inainte ca Matthew Morrison si Kristen Bell sa devina vedete internationale datorita serialelor „Glee” pentru el si „Veronica Mars” pentru ea, cei doi s-au intalnit la Universitatea New York Tisch School of The Arts. Deci pentru o perioada, preferatul lui Kristen din „Glee”, era cu siguranta Matthew.

Dove Cameron si Thomas Doherty. Iata un exemplu mai recent. Acum trei ani cei doi au inceput sa formeze un cuplu si se iubesc chiar si acum ca la inceput! Cea care a aparut in Marvel- Agents of S.H.I.E. L. D. si cel care a jucat in „Legacies”, s-au intalnit pe platoruile de filmare de la „Descendants 2”. De atunci s-a infiripat o iubire pasionala care inca mai dureaza.

Ashley Benson si Cara Delevingne. Acestea au facut mai mult decat sa iasa impreuna, din moment ce deja sunt casatorite. Ashley Benson adica Hanna Marin din „Pretty Little Liars” si manechinul Cara Delevingne, care a jucat in „Carnival Row”, si-au unit in secret destinele la Las Vegas.

Kaley Cuoco si Henry Cavill. De data aceasta nu putem vorbi despre o dragoste care a durat prea mult…nu bine s-a lansat in presa zvonurile cum ca cei doi sunt impreuna, ca doar la cateva zile distanta am aflat deja ca s-au departit. Vedetele din „The Witcher” si „The Big Bang Theory” nu au gasit deci ecuatia perfecta pentru un cuplu care sa dureze.

Selena Gomez si Nick Jonas. Iata cuplul care a fost cel mai vanat de catre presa. Acum ceva ani, in perioada in care Selena juca in „Wizards of Waverly Place” si Jonas aparea in „Camp Rock”, cei doi adolescenti au iesit impreuna, nu pentru mult timp insa. In orice caz, inca mai sunt amici.

Julia Roberts si Kiefer Sutherland. Cei doi s-au intalnit in 1991 pe platourile de filmare. Cei doi aveau in plan chiar sa se casatoreasca, dar cu trei zile doar inainte de ceremonie, Julia a anulat totul. Se pare ca totul s-a datorat presiunii mediatice.

Miley Cyrus si Tyler Posey. Ah…. Primii fiori ai iubirii de adolescent sau de copil…. Deci nu e de mirare ca Hannah Monatana si Scott McCall din „Teen Wolf” au iesit impreuna. Dar, se pare ca acest lucru a avut loc cand cei doi aveau 7, respectiv 9 ani. … punem pariu ca nu stiai asta!

Un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *