Trying, un excelent serial feel good

Deci daca ai nevoie de un serial feel good sau feel vibe la care sa te uiti cu o ceasca de ceai in fata, acesta este. Aici urmarim povestea plina de peripetii a unui cuplu tanar care incearca sa aiba un copil. In program – mult umor, dar si iubire.

Dupa serialul cu Jennifer Aniston si Reese Witherspoon Th Morning Show, comoara Spielberg Amazing Stories si dupa distopia fantastica See cu Jason Momoa, iata ca Apple Tv mai are si alte comori de descoperit. Daca nu ai facut-o deja…

Nikki si Jason afla ca din pacate nu pot sa aiba copii impreuna. Si decid sa aleaga adoptia, un adevarat tsunami in viata lor.

Aceasta etapa ii va schimba, ii va face sa isi puna anumite intrebari cu privire la propria persoana, la dorinta de a deveni parinti, la iubirea lor unul fata de altul si la raportul cu cei din jur. Deci vom avea de-a face cu multe lacrimi, iubire si multe rasete de asemenea.

In casting pentru serialul umoristic englezesc o regasim in rolul lui Nikki pe Esther Smith. Actrita a mai jucat in Skins, Uncle sau Black Mirror. Joaca alaturi de Rafe Spall, un comedian cunoscut pentru rolurile sale din Hot Fuzz, Shawn of the dead, The Big Short sau Jurassic World 2.

Problemele lor ne vor face pe noi sa le uitam pe ale noastre mai ales daca avem si noi peste 25 de ani si vrem si noi un copil, nu vrem sau avem deja. Crearea unui camin propice pentru venirea unui copilas, remarcile facute de cei din jur, carora trebuie sa le faca fata, ameliorarea pentru a deveni ireprosabili, comisia instransingenta care decide daca pot sau nu deveni parinti…

Jason si Nikki sunt foarte emotionanti si amuzanti in aventura lor si speram si noi din suflet ca totul va functiona.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?