Top 7 piese vestimentare de toamnă de integrat la tine în garderobă

După ce toamna ne-a răsfăţat puţin cu cele mai însorite zile, se pare că zilele mohorâte încep să îşi facă încet-încet apariţia. Este deci momentul ideal de a-ţi pune în valoare ţinutele cu ajutorul celor mai frumoase piese vestimentare de toamnă.

Care sunt piesele vestimentare must have pentru cea mai frumoasă garderobă de toamnă?

Cizmele din catifea. Catifeaua este cel mai trendy material al iernii 2016. Dar tu poţi începe să porţi deja cizmele sau botinele din catifea. Sunt ideale pentru a trece de la sandale la cizme cu clasă.

Cizmele până la genunchi. Chiar dacă nu sunt foarte agreate, se pare că şi în acest sezon vor fi un veritabil must have. Largi şi purtate cu fustele preferate ale verii, în nuanţe de argintiu, camel sau maro, vor deveni cu siguranţă preferatele tale.

Nuanţa de galben. Este nuanţa pe care o vom vedea în curând peste tot. O cămaşă, un pulover mai gros, o fustă, o rochie sau chiar un accesoriu, sunt cea mai bună alegere. Cămaşa albă va arăta minunat alături de un cardigan lung negru şi de o pereche de pantaloni foarte largi cu imprimeuri.

Topurile cu guler înalt. Se pare că topurile cu guler înalt vor fi din ce în ce mai trendy în acest sezon nou. Sunt un aliat de preţ pentru schimbările de sezon. Sub rochiile sau topurile Bardot vor arăta minunat.

Geaca de piele. Nu există toamnă fără faimoasa geacă de piele. Se poate purta cu orice, de la blugi, la pantaloni, de la fuste la rochii.

O cămaşă cu dungi. Va fi piesa de bază numărul 1 din garderoba ta în această toamnă. Cele mai clasice dintre voi pot alege un model simplu, de purtat cu blugi iar cele mai îndrăzneţe pot miza pe un model mai colorat sau cu detalii mai cool.

Fusta tip pantalon. La jumătatea drumului dintre pantaloni şi fustă, sunt cel mai bun compromis pentru această perioadă.

Un comentariu la „Top 7 piese vestimentare de toamnă de integrat la tine în garderobă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?