Top 3 telefoane compacte

La momentul actual, la moda sunt telefoanele cu ecran urias, de 6,5 inchi si smartphone-urile cu dimensiuni « rezonabile » sunt din ce in ce mai rare. Termenul compact desemneaza acum aparate cu dimensiuni mai mici de 6 inchi. In aceasta categorie am selectat 3 telefoane, 3 modele excelente lansate anul acesta…

Google Pixel 4, cel mai bun in domeniul foto. Google a dat lovitura anul trecut cu Google Pixel 3 si anul acesta Pixel 4 continua sa impresioneze. Google propune nu doar un smartphone puternic pe baza de Snapdragon 855 ci Google Pixel 4 este si unul din cele mai bune fotophone-uri ale momentului cu cei doi senzori dorsali ai sai, de 12 si 16 mpx. Nu are unghi ultra-larg insa ofera poze impecabile atat ziua cat si noaptea. Nu mai cauta, acesta este campionul in domeniul foto. Este dotat cu un ecran frumos, de 5,7 inchi si cu o serie de functionalitati putin « gadget » insa inedite precum Motion Sense spre exemplu. Doar autonomia este putin dezamagitoare, bateria tine doar o zi.

Xiaomi Mi 9 SE, cel mai bun raport calitate/pret. Xiaomi Mi 9 SE este un fel de versiune « lite » a lui Mi 9. Spre deosebire de ilustrul sau frate mai mare, face mai putine compromisuri. Procesorul este mai putin performant, un Snapdragon 712 in loc de Snapdragon 855 insa este in continuare echipat cu un senzor de amprente digitale sub ecran si cu un breton discret in forma de picatura de apa. Partea foto este si ea destul de buna. Cei trei senzori foto sunt prezenti si ei cu celebrul IMX586 de la Sony care captureaza clisee in 48mpx, un zoom x2 de 12 mpx si un unghi ultra larg de 13 mpx. Este un telefon complet si de calitate. In ceea ce priveste autonomia nu exista probleme cu bateria de 3040 mAh care isi permite luxul de a propune o incarcare rapida.

Samsung Galaxy 10e, cel mai elegant. In momentul in care Samsung a lansat modelele Galaxy S10 si S10+, versiunea 10e a cazut putin pe un plan secund. Este pacat deoarece acesta este un telefon frumos cu un ecran superb si este dotat cu acelasi procesor super puternic care echipeaza fratii sai mai mari. Nu este tocmai o versiune « lite ». Ecranul este Dynamic AMOLED de 5,8 inchi. Bateria de 3100 mAh nu ne permite sa ramanem prea departe de o priza insa, pentru un smartphone compact, rezultatele sunt foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *