Station 19 sezonul 4: primele informații despre continuarea serialului

Dupa un sezon 3 deosebit de tulburat si plin de rasturnari de situatii, in care numeroase personaje si-au pierdut viata, miercuri, 25 noiembrie, vor fi difuzate ultimele doua episoade ale sezonului 3, la fel de complicate. Insa, linisteste-te, un sezon cu numarul 4 a fost deja comandat pentru acest spin-off al serialului Anatomia lui Grey si tocmai a debutat in USA. Iata primele informatii despre continuarea serialului. Atentie, acest articol contine spoilere.

Coronavirus in program. La fel ca in cazul serialelor Good Doctor si This is Us, Station 19 va integra si el coronavirus in intriga. Dar, dupa modelul serialului Anatomia lui Grey, serialul nu se va focaliza doar pe pacientii afectati de aceasta epidemie, chiar din contra. Episodul 2 spre exemplu se va concentra asupra unei femei atacate de tigru. Sezonul 4 al serialului Station 19 va debuta printr-un crossover cu Anatomia lui Grey si, la fel ca in sezonul 3, personajele din serialul medical vor aparea alaturi de pompieri in mod regulat.

Episodul 1 al sezonului 4 al serialului Station 19 va fi divizat intre flashback-uri si realitate, in plina pandemie cu coronavirus. Reintoarcerea mamei lui Andy va fi fara indoiala explicata. Vom descoperi deci ce s-a intamplat cu adevarat si de ce Elena si-a abandonat fiica. A fost obligata sa plece de Pruitt? Sau exista cu totul si cu totul alt motiv pentru aceasta plecare?

Andy si Sullivan separati. Una din surprizele sezonului 3 a fost casatoria dintre Andy si Sullivan. Ar trebui sa ne facem griji pentru acest cuplu? Da si nu. La inceputul sezonului 4 vor fi separati dar doar pentru a-si oferi timp de vindecare, fiecare de partea sa. Sullivan se va recupera dupa operatie si va invata sa nu mai fie atat de sobru. Va fi ajutat de Richard Webber in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *