Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip: preț, caracteristici și design

Galaxy Z Flip este cel de-al doilea smartphone pliabil de la Samsung. Mai putin premium decat Galaxy Fold lansat in 2019, rivalul lui Motorola Razr se distinge prin caracteristicile sale tehnice mai degraba modeste. Fisa tehnica, design, data lansarii si pret…va spunem tot ce trebuie sa stiti despre Galaxy Z Flip.

Samsung a profitat de conferinta dedicata telefoanelor Galaxy S20, S20+ si S20 Ultra pentru a prezenta Galaxy Z Flip, al doilea smartphone pliabil. Dupa cum se prevedea, Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold. Cu ecranul sau pliabil pe verticala, smartphone-ul este mai aproape de Motorola Razr. Cele doua aparate anunta reintoarcerea telefonului cu clapeta sau a flip phone-ului, la moda in anul 2000.

Data lansarii pentru Samsung Galaxy Z Flip. Samsung a deschis precomenzile pentru Galaxy Z Flip in cadrul conferintei din 11 februarie. Smartphone-ul pliabil cu clapeta va fi comercializat incepand cu data de 14 februarie. Asemeni cumparatorilor lui Galaxy Fold, utilizatorii lui Z Flip au acces la un serviciu client premium care ofera accesul la sfaturi si la o asistenta personalizata furnizata de experti 24 din 24.

Care este pretul lui Galaxy Z Flip? Samsung propune Galaxy Z Flip la un pret inferior lui Galaxy Fold lansat in 2019. Smartphone-ul cu clapeta este afisat la un pret de 1509 euro in Europa in timp ce Galaxy Fold costa in jur de 2020 de euro. Va fi disponibil in trei variante de culori – auriu, negru si violet.

Marimea ecranului pliabil. Galaxy Z Flip este construit in jurul unui ecran pliabil Infinity Flex Amoled de 6,7 inchi. Smartphone-ul cu clapeta este acoperit cu o protectie din sticla pliabila. Samsung a integrat un al doilea ecran destinat sa consulte starea bateriei sau incarcarea. Acest ecran minuscul permite in egala masura consultarea SMS-urilor si sa raspunzi rapid la un apel telefonic.

Pentru a reduce pretul de vanzare al telefonului, Samsung a fost nevoit sa faca compromisuri in ceea ce priveste fisa tehnica. Este alimentat de un Snapdragon 855+ in loc de Snapdragon 865+ lansat la sfarsit de 2019. Telefonul va fi dotat cu 8GB memorie vie si de 256 GB stocare interna.

Autonomia acestui telefon pliabil este incredintata a doua baterii cu un total de 3300 mAh spre deosebire de 4380 mAh pentru Samsung Galaxy Fold. Samsung se arata mai generos decat Motorola Razr care este dotat cu o baterie de 2150 mAh.

Un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *