Possesions pe CANAL+ – o noapte a nunții însângerate la Tel Aviv

Un nou serial original a inceput sa fie difuzat pe Canal + incepand cu luna noiembrie: Possesions, in care o Ancheta misterioasa in urma unei ceremonii de casatorie care s-a transformat intr-un carnagiu la Israel. Este tanara mireasa vinovata de acest carnagiu?

Pentru unii, ziua casatoriei este una din cele mai frumoase din viata. Dar daca ziua casatoriei ar fi in egala masura ziua mortii?

Pentru Natalie, ziua in care s-a maritat se tansforma in ziua in care viata sa se schimba pentru totdeauna. Natalie este o tanara de origine franceza, expatriata in Israel, a carei casatorie in Tel Aviv se transforma intr-o drama absoluta. Deoarece, atunci cand tanarul sau sot este asasinat, chiar in ziua casatoriei, ea este principala suspecta.

Lacrimile sunt prezente doar pentru a-si disimula culpabilitatea sau este chiar nevinovata? Familia victimei, la fel ca si telespectatorii, este confuza si pierduta. Singurul care ii vine lui Natalie in ajutor esteun tanar diplomat francez, care se ocupa de expatriatii aflati in dfiicultate insa se simte la scurt timp extrem de atras de ea…

Cu Possesions, Canal + continua difuzarea serialelor originale. Veritabil thriller, serialul oscileaza intre ancheta realista si aspect fantastic deoarece nu putem sa nu ne intrebam daca responsabila pentru aceasta crima sangeroasa nu este o forta malefica. Pana si titlul ne sugereaza acest lucru. Serialul este alcatuit din 6 episoade a cateva 52 de minute fiecare.

Possesions: seductie si confruntare. In rolul diplomatului Karim, care cauta sa inteleaga ce s-a intamplat cu adevarat, il regasim pe actorul Reda Kateb. Asupra fiecarui episod in parte planeaza o aura de mister, pragmatismul diplomantului este confruntat in mod regulat cu credinte iudaice sau flegmatismul politistilor israelieni. Explorarea trecutului lui Natalie ar putea sa il ajute pe diplomat sa rezolve acest puzzle incalcit…sau, din contra, sa adanceasca si mai tare misterul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *