Perdida sezonul 2: tot ce trebuie să știi despre acest nou sezon

Creat de Natxo Lopez, serialul spune povestea unui tata care a pornit in cautarea unui barbat care i-a rapit fiica in urma cu mai multi ani in Valencia.

Serialul este difuzat de Netflix si s-a adaugat numeroaselor titluri straine existente in catalogul Netflix. Dupa primul sezon, care s-a bucurat de un succes enorm, am aflat cateva informatii despre sezonul cu numarul 2 al serialului Perdida.

Sezonul 1 al serialului Perdida a fost difuzat intre 23 octombrie 2020 pe Netflix si a fost alcatuit din 11 episoade. Serialul a fost difuzat in Spania, in Portugalia si in America Latina si a devenit la scurt timp cel mai vizionat serial strain pe Netflix.

Perdida sezonul 2. Dupa debutul sau pe plan mondial, popularitatea sa a crescut enorm. La urma urmei, cine nu adora putina drama? Uitandu-ne la numeroasele reactii pozitive din partea abonatilor, nu puteam decat sa speram ca va beneficia de un al doilea sezon. Si iata ca dorinta multora s-a indeplinit. Ne putem astepta la faptul ca sezonul 2 al serialului Perdida sa fie difuzat la inceput de 2021.

Daniel Grao joaca rolul principal, rolul lui Antonio Santos Trenor. Carolina Lapausa interpreteaza rolul fostei sotii ale lui Antonio Inma Rodriguez Colomer. Principalii actori sunt Jon Arias in rolul lui Sebastián Holguera, David Trejos in rolul lui Ignacio, Ana María Orozco in rolul lui Milena Jiménez Mendoza si Adriana Paz in rolul lui Angelita Moreno Guerrero. In sezonul 2 ne putem astepta ca toti acesti actori sa apara.

Perdida incepe prin a ni-l prezenta pe Antonio, incarcerat in Columbia pentru trafic de droguri. Flashback – 10 ani in urma, Antonio si sotia sa Imma, impreuna cu fiica lor Soledad au fost vazuti in vizita la Valencia, in Spania. Soledad, in varsta de cinci ani, se joaca pe nisip, in apropiere de mare. Atunci cand parintii vin sa o cauate, a disparut fara urma. In incercarea de a afla ce s-a intamplat cu fiica sa, Antonio se lasa in mod intentionat incarcerat. Calatoreste intre Columbia si Spania pentru a-si regasi fiica pierduta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *