Părere despre Lenovo A328

Acum o lună și ceva eram în căutarea unui nou smartphone fiindcă reușisem într-un mod foarte grațios să-l distrug pe cel vechi. Mai exact s-a strecurat (fără voia mea) afară din buzunar efectuând un dublu-flip cu întoarcere pe stânga și căzând pe gresie. În urma impactului telefonul s-a făcut…varză. :))

Fiindcă nu voiam ceva super-performant și nici nu voiam să dau zeci de milioane pe un telefon, mi-am stabilit un buget de maxim 600 lei și am ales ce am considerat eu că ar fii mai potrivit în banii ăștia: un Lenovo A328 negru.

Specificațiile sunt decente pentru un telefon în banii ăștia. Cel puțin pentru ce-l folosesc eu, adică stat pe net, urmărit videoclipuri și câteva jocuri, e mai mult decât ideal. Dispune de 1gb memorie ram, 4gb spațiu de stocare inițial din care e utilizabil doar 1gb și ceva (se poate mări cu un card MicroSD de până la 32gb), procesor MT6582M Quad Core, display de 4.5 inch și cameră de 5mp spate și 2mp față.

Legat de utilizarea propriu-zisă, lăsând la o parte specificațiile pe care le puteți vedea cu toții pe site-ul producătorului sau alte site-uri de profil, pot spune că sunt destul de mulțumit. Ceea ce am remarcat, lucru nu chiar de lăudat, e faptul că telefonul se încălzește relativ repede chiar dacă nu e utilizat la capacitățile lui maxime.

De exemplu, într-un joc ce poate fii rulat cu ușurință și de un telefon mult mai slab decât Lenovo A328, acesta se încălzește destul de tare după doar 30 de minute, aproximativ. În rest, chiar și după încălzire, nu am observat vreo scădere a performanței nici în gaming-ul propriu-zis dar nici pe partea de browsing.

De design pot spune că e chiar reușit, după gusturile mele, carcasa (spatele telefonului) având un aspect destul de elegant și totodată modern, ba mai mult îți dă impresia că ar avea o husă pusă peste. 🙂

Cam astea sunt, pe scurt, lucrurile pe care le-am observat eu la telefon în destul de mult timp de utilizare. Dacă aveți nevoie de un smartphone și aveți un buget relativ mic, Lenovo A328 e o alegere bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *