Paranormal – cel mai popular serial al săptămânii

Halloween a trecut deja de ceva vreme, dar asta nu inseamna ca nu ne mai putem uita la seriale horror si sa ne « infricosam » in fata lor in luna noiembrie. Si pentru asta, Netflix are exact ceea ce iti trebuie. Este vorba despre noul serial Paranormal.

Despre ce este vorba? Cu acest serial, vei ajunge in Egipt, in anii ’60. Aici ni se prezinta doctorul Refaat Ismail, un hematolog calificat, dar extrem de cinic. Este in acelasi timp extrem de realist si nu a crezut in viata lui in fenomenle paranormale. Si totusi, va vedea cum viata i se da peste cap si cum i se vor modifica credintele dupa ce cateva fenomene paranormale au loc in jurul sau.

Cel care pana acum refuza sa creada in existenta fantomelor, va deveni o adevarata referinta in materie de anchete paranormale, pe care le va studia impreuna cu una din studentele sale, Maggie.

In rolul principal al doctorului Refaat se afla Ahmed Amin si cea care o intepreteaza pe Maggie este Razane Jammal. Este studenta sa si mana sa dreapta in acelasi timp. Reem Abd El Kader, Samma Ibrahim, Aya Samaha sau Rushdi Al Shami, fac parte si ei din casting.

Sezonul 1 din Paranormal a aparut in 5 noiembrie pe Netflix si este compus din sase episoade.

Serialul seamana putin cu The Haunting of Hill House. Deci daca adori sa vanezi fantome, vei adora si acest serial. Vei descoperi in Paranormal anchete paranormale si supranaturale, unde supranaturalul va inlocui putin cate putin explicatiile rationale si stiintifice. Cei care au adorat si serialul Ju-On, Origins, vor adora si acest serial care ii va face sa se indoiasca de tot si de toate.

Acest serial este primul serial original Netflix de origine egipteana deci vei descoperi cultura tarii si alte orizonturi. In plus, serialul este adaptarea romanelor lui Khaled Towfik. Un autor egiptean celebru pentru povestile sale horror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *