Paranormal: ce subiect tratează acest serial horror egiptean difuzat de Netflix?

Paranormal este un serial horror provenit din Egipt, suficient de atipic pentru a vorbi multa vreme de acum inainte despre el.

Netflix a inceput sa difuzeze serialul Paranormal incepand cu 5 noiembrie, o creatie inspirata dintr-o serie de romane care ii permit platformei sa isi mareasca catalogul cu titluri originale in limba araba.

Paranormal este un serial ce are la origine un ansamblu de carti scrise de catre autorul Ahmed Khaled Towfik. Un egiptean care ne-a parasit in 2018 si care ne-a lasat, printre altele, aceste povesti care s-au bucurat de un succes enorm in randul cititorilor. Mai nou, Netflix pune accentul pe genul fantastic si horror si acest lucru este pe placul unui numar mare de abonati.

Serialul creat de Amr Salama il va prezenta pe personajul Reefat Ismail, un hematolog (specialist in sange) care a fost mereu ghidat in viata de ganduri rationale. Ca doctor, Reefat se dovedeste a fi extrem de cartezian. Insa, in momentul in care Reefat si apropiatii sai vor fi afectati de o serie de evenimente care ii depasesc, se va schimba enorm, isi va schimba enorm mentalitatea. Situat in Egiptul anilor ’60, Paranormal ar putea deveni cel mai popular serial in limba araba de pe Netflix.

Stiind deja ca exista mai multe carti, nu ne putem abtine sa nu ne gandim la faptul ca cu siguranta vor exista mai multe sezoane. Primul sezon va fi difuzat incepand cu data de 5 noiembrie. Ramane de vazut daca se va ridica la inaltimea asteptarilor al altor seriale horror precum The Haunting of Bly Manor. Insa, Paranormal are drept scop principal acela de a ne prezenta un folclor si unele credinte populare cu care nu suntem familiari aici in Europa.

Doua productii din tarile arabe au vazut deja lumina zilei. Prima, Jinn, este un amestec de teen drama si de fantastic. A doua productie, Al Rawabi School for Girls povesteste razbunarea unui grup de tinere persecutate intr-o scoala. Lista tocmai s-a marit cu serialul Paranormal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *