O pereche de pantofi derby, două ținute

Pantofii tip derby, numiţi şi Richelieu sau Oxford sunt modele de pantofi masculini care au devenit celebri datorită gentlemanilor şi costumelor lor din anii 1930. Dar de ceva ani încoace, pantofii tip derby sunt purtaţi şi de către femei, de cele mai înrăite fashioniste pentru a obţine cele mai frumoase ţinute cu ajutorul lor.

Sunt modele de pantofi foarte uşor de purtat, elegante, care se pot integra foarte uşor în orice tip de ţinută.

În plus, au o mulţime de culori, de detalii trendy precum paietele sau franjurii, sunt din catifea sau piele, în cele mai frumoase combinaţii de nuanţe…deci în luna septembrie trebuie neapărat să mizezi şi tu pe o pereche de pantofi derby.

Două stiluri pentru aceeaşi pereche de derby. Cum pantalonii tip derby au o latură mai boyish, poţi compensa cu restul ţinutei. Deci îi poţi purta fără probleme la o ţinută mai feminină şi la cele mai frumoase bijuterii. O pereche de pantofi tip derby în nuanţe de negru cu ţinte, puţin rock, sunt cea mai bună idee.

Cu o rochie pentru un look preppy. După cum spuneam, pantofii derby au un look puţin mai masculin. Deci sunt perfecţi pentru a cuminţi puţin piesele vestimentare mai scurte sau mai sexy. O rochie cu o croială mai dreaptă este cea mai bună idee. Un colier tip plastron în culori vii este cea mai bună idee pentru a pune ţinuta în valoare.

Cu o pereche de blugi pentru un look casual şic. Dacă preferi un look casual şic, mizează pe o o pereche de blugi. O pereche de blugi mom sau skinny cu o bluză albă sau victoriană sunt cea mai bună alegere. Una cu volănaşe mai romantică, este şi ea foarte potrivită.

Care este cea mai bună idee atunci când vrei să porţi pantofii derby? Să alegi şosete cât mai colorate. Şi dacă alegi să mizezi pe rochii şi pe fuste, ciorapi cât mai coloraţi. Sunt cei care vor cuminţi toate ţinutele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?