Lună de miere: cele mai bune destinații în funcție de anotimp

Luna de miere este un moment excepțional din viața fiecăruia dintre noi. Nunta este adesea organizată vara pentru a avea parte de o vreme frumoasă. Însă, în ceea ce privește luna de miere, îți poți permite să pleci oriunde, în orice anotimp.

Luna de miere iarna. Dacă ai decis să pleci în luna de miere iarna, Seychelles reprezintă una din cele mai bune destinații. Un loc paradisiac ales de o mulțime de proaspăt însurăței. Apă turcoaz, bungalow-uri pe apă, plimbări relaxante pe plajă, un loc de vis iarna. Cei mai curajoși pot alege drept destinație pentru luna de miere Islanda. Ce poate fi mai romantic decât să de relaxezi într-un jacuzii cu apă fierbinte când afară sunt -20 de grade și să admiri aurorele boreale deasupra capului?

Luna de miere primăvara. Avantajul este că primăvara majoritatea destinațiilor sunt potrivite pentru a petrece o lună de miere. Afară începe să fie din ce în ce mai cald. Primăvara, Mediterana este pur și simplu magnifică. Pentru puțin exotism, Japonia este ideală. Vei obține o serie de poze magnifice odată cu înflorirea cireșilor.

Luna de miere vara. Vara este cel mai potrivit anotimp pentru o lună de miere, poți merge oriunde. În Australia de exemplu, în această perioadă climatul este deosebit de blând. Canguri, koala, plaje superbe…o lună de miere de neuitat cu alte cuvinte. Scoția este o altă destinație potrivită vara.

Luna de miere toamna. Și toamna ai la dispoziție sute de destinații în care îți poți petrece luna de miere. În septembrie/octombrie căldura este încă prezentă, apa mării este încă caldă. De exemplu, Canada și vara sa indiană sunt ideale în această perioadă cu copacii care afișează culori roșiatice magnifice. Cu ajutorul unei excursii cu vaporul poți observa balenele. Ce poate fi mai romantic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *