Love & Anarchy pe Netflix: despre ce este vorba în acest serial?

Netflix si-a marit catalogul cu un serial suedez, Love & Anarchy, un serial alcatuit din 8 episoade. De descoperit incepand cu data de 4 noiembrie.

Love & Anarchy marcheaza un nou efort consimtit de Netflix, in dorinta sa de a propune seriale ce provin din intreaga lume. O strategie mai degraba castigatoare deoarece Spania i-a oferit La Casa de Papel si Elite, Germania a oferit fabulosul Dark si Franta a oferit superbul serial La Révolution. Azi, ne indreptam atentia spre Suedia, care ne ofera serialul Love & Anarchy.

Serialul spune povestea lui Sofie, o consultanta ambitioasa si mama a doi copii, extrem de fericita in casnicia sa. In momentul in care Sofie primeste ordinul de a restructura o casa veche, viata sa extrem de ordonata incepe sa fie data peste cap. Face cunostinta cu Max, un tanar expert in informatica cu care incepe un flirt neasteptat si indraznet.

In acest proces, cei doi se sfideaza reciproc si fac lucruri care contrazic normele sociale. Jocurile inofensive se transforma la scurt timp intr-o gravitate amara, pe masura ce provocarile si consecintele devin din ce in ce mai grave si mai incontrolabile. In timp ce Sofie si Max se gandesc din ce in ce mai des la a deveni un “noi”, nu pot sa nu se intrebe daca merita sa se sacrifice pentru aceasta relatie care pare compromisa de la inceput.

Acest serial este scris si pus in scena de catre Lisa Langseth. Realizatoarea suedeza a pus deja in scena trei lung-metraje alaturi de compatrioata sa: Pure, Hotell si Euphoria. Distributia este completata de Carla Sehn, Reine Brynolfsson, Gizem Erdogan si Bjorn Kjellman. Acest prim sezon este alcatuit din 8 episoade. Serialul se alatura altor seriale suedeze precum Quicksand care se bucura deja de succes si Bonusfamiljen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *