Entertainment

Little Fires Everywhere – serialul cu Reese Whiterspoon

Daca ti-a placut serialul Big Little Lies atunci vei adora cu siguranta Little Fires Everywhere. Hulu va posta online acest nou serial eveniment incepand cu luna martie. Le vom regasi in rolurile principale pe Reese Whiterspoon si Kerry Washington intr-un duel nemilos.

Pentru a atrage abonati, platformele de streaming nu ezita sa vina cu lucruri noi si interesante. Hulu, care printre altele difuzeaza serialul The Handmaid’Tale si Veronica Mars urmeaza sa difuzeze un nou serial incepand cu luna martie, Little Fires Everywhere.

Little Fires Eeverywhere : despre ce este vorba?

Referinta la serialul Big Little Lies nu este una intamplatoare. Little Fires Everywhere reprezinta adaptarea romanului cu acelasi nume apartinand lui Celeste Ng. Romanul sau a fost adesea comparat cu cel al lui Liane Moriarty, autoarea lui Big Little Lies. Actiunea serialului Little Fires Everywhere se deruleaza intr-o suburbie sic din Ohio. O familie instarita, compusa din doi parinti iubitori si patru adolescenti primesc in viata lor o mama si pe fiica sa extrem de misterioasa. Rapid, o relatie de atractie si de rivalitate se leaga intre cele doua femei. Insa o drama teribila le va opune la scurt timp.

Trailerul incepe cu Elena Richardson care abia a reusit sa scape cu viata dintr-un incendiu teribil izbucnit in casa in care locuia impreuna cu familia sa. Chiar daca copiii lui Elena sunt convinsi de faptul ca incendiul a fost provocat de sora lor Izzy, adevarul nu este deloc simplu. Totul incepe in momentul in care Elena inchiriaza etajul casei sale unei femei dragute in aparenta, Mia si fiicei sale adolescente.

Distributia serialului Little Fires Everywhere

Din distributia serialului Little Fires Everywhere fac parte nume grele precum Reese Whiterspoon si Kerry Washington. Reese Whiterspoon va interpreta rolul lui Elena Richardson, o mama iubitoare insa sufocanta, cu o curiozitate maladiva. Vedeta din Big Little Lies ii va da replica unei alte actrite cunoscute, Kerry Washington. Vedeta serialului Scandal va intra in pielea lui Mia Warren, o artista misterioasa cu un trecut sulfuros. Il vom regasi in egala masura in distributie pe actorul Dawson Joshua Jackson in rolul lui Bill Richardson dar si pe Jesse Williams, doctorul Avery din Anatomia lui Grey.

Little Fires Everywhere va fi difuzat incepand cu data de 18 martie 2020 pe platforma Hulu. Nu se stie inca daca va avea un singur sezon sau mai multe. Asteptand ca serialul safie difuzat puteti citi cartea.

Un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *