Învață să te adaptezi oriunde ai merge

Când eram mic nu prea am călătorit din diverse motive precum banii care erau o problemă majoră pe vremea aia, răul de mașină care mă făcea să îmi iau gândul de la orice dorință de a vizita vreun loc unde e musai să merg cu mașină/autobuz sau orice alt mijloc de transport cu excepția motocicletelor și a bicicletelor și nu în ultimul rând cheful meu care se schimba după cum bătea vântul afară.

După ce am mai crescut însă, adolescent fiind, am început să simt nevoia să plec tot mai mult, să mă distrez și să văd diverse locuri din întreaga țară, apoi lume. Cu timpul am renunțat la călătoriile de doar 1-2 zile și am început să plec cu săptămânile prin diverse orașe alte țării, grație internetului care mi-a permis să-mi fac prieteni peste tot la care să pot rămâne când am drum pe acolo.

La început mă simțeam și puțin incomod, chiar dacă mergeam cu gândul de a mă distra și chiar asta făceam, fiindcă nimic nu se compară cu propria ta casă, cu mâncarea mamei tale, cu patul tău și așa mai departe.

În timp însă am reușit să învăț să mă adaptez oriunde aș merge și să mă simt aproape ca acasă indiferent că mă aflu la multe sute de kilometrii de casa mea. Fără să se înțeleagă greșit, mă simțeam ca acasă în limita bunului simț și educația nu mi-a permis să mișc nici un pai dacă pe proprietar îl deranja în vreun fel lucrurl ăsta.

Ideea e că am învățat să mă adaptez oriunde m-aș duce. Ba chiar am avut și întâmplări puțin mai bizare în care s-a întâmplat ceva și nu am mai avut la cine să stau peste noapte, bani de hotel nu aveam la mine și am dormit pe sub un pod, dar asta-i altă poveste și o experiență foarte tare dacă o privesc dintr-o oarecare perspectivă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *