Iată cu ce ar putea semăna Huawei P40 așteptat pentru martie 2020

Huawei si-a acordat 3 luni in plus pentru a se ocupa de ultimele detalii in privinta noului sau model P40. Richard Yu, responsabil de sectorul de consum, este pe cale sa lanseze ofensiva cu viitoarea gama de flagships a marcii Huawei P40. chiar daca acesta din urma ar putea fi complet diferit de celelalte smartphone-uri oferite de constructor, pentru fanii Samsung ar putea fi mai degraba familiar.

In cadrul unui eveniment de presa organizat in China, Yu a confirmat faptul ca Huawei P40 va fi lansat in martie 2020, cam pe la sfarsitul lui martie mai precis. In ultimii ani, Huawei a preferat sa isi organizeze propriul eveniment, departe de afluxul MWC organizat in fiecare an in luna februarie si de IFA, eveniment organizat in luna septembrie. In plus, Yu ne asigura de faptul ca acest smartphone va fi accesibil prin intermediul operatorilor mobili.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Huawei P40 nu va beneficia de Google Play Store si de serviciile Google insa Yu a dezvaluit faptul ca serviciile Huawei vor fi pregatite in curand. Ramane de vazut daca dezvoltatorii de aplicatii Android au nevoie de ajustari pentru a ajunge omologul Huawei si daca sunt pregatiti sa faca acest lucru tinand cont de situatia precara in care se afla Huawei in continuare.

Presedintele Huawei afirma ca P40 va beneficia de un design nemaivazut pana acum insa o scurgere de informatii vine sa contrazica aceasta afirmatie. Huawei P40 va beneficia de un bloc de camera dreptunghiular, in genul celui oferit de Samsung Galaxy S11. Exista detalii minore precum colturile carcasei metalice care par noi si unice insa nimic surprinzator.

Pe langa camerele foto, Huawei P40 se poate lauda cu un ecran OLED plat de 6,1 sau 6,2 inchi in timp ce P40 Pro ar putea avea un ecran OLED curbat pe cele patru laturi si un ecran de 6,5-6,7 inchi. Ecranul ar putea avea o perforatie de 2mm in partea superioara pentru a gazdui camera frontala. P40 va fi dotat cu un senzor de amprente digitale integrat in ecran. Atat P40 cat si P40 Pro vor beneficia de un port USB-C, de difuzoare in partea de jos a telefonului si de butoane in lateral insa nu va exista o mufa jack de 3,5mm.

Telefoanele vor fi dotate cu cel mai recent Kirin 990 si respectiv 4 si 5 camere in partea dorsala. Alte specificatii includ o baterie de 5500 mAh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *