Iată ce fișă tehnică ar putea avea Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite ar puta avea o fisa tehnica premium insa un pret mai accesibil. De cateva saptamani deja, zvonurile evoca un model botezat Galaxy S10 Lite pe care Samsung urmeaza sa il lanseze in curand. Si daca pentru moment nu avem o data oficiala de lansare, scurgerile de informatii si informatiile oficiale in ceea ce priveste acest model, care ar trebui sa fie o versiune mai abordabila a lui Galaxy S10, sunt deja numeroase.

Aceasta saptamana, presupusa fisa tehnica a telefonului a ajuns online. Conform unui raport Android Authority, aceste informatii provin de la site-ul german WinFuture. Conform acestei surse, S10 Lite urmeaza sa fie echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,7 inchi cu o rezolutie de 2400 X 1080 pixeli si un aspect ratio 19,5 :9. La fel ca smartphone-urile din gama premium de la Samsung lansate in 2019, S10 Lite va avea o perforatie pe ecran pentru camera frontala care va fi un senzor de 32 mpx. In partea din spate, S10 Lite va avea o camera principala de 48mpx, un unghi ultra larg de 12 mpx si o camera macro de 5mpx.

Un telefon premium abordabil ? Sub carcasa telefonul ascunde un Snapdragon 855, asociat la 8GB RAM si 128 GB stocare interna. Bateria va avea o capacitate de 4500 mAh si smartphone-ul va fi compatibil cu incarcarea rapida 45 W. Spre deosebire de Galaxy S10e, va fi vorba de un veritabil smartphone din gama premium al carui performante sunt comparabile cu cele ale aparatelor premium lansate in 2019. Pretul va fi de aproximativ 600-650 de euro.

Telefonul va avea un afisaj plat Infinity-O. Acest afisaj promite o experienta noua, imersiva pentru utilizatori, permite o dimensiune mai mare a ecranului fara sa fie necesara cresterea dimensiunilor aparatului. Afisajul va fi combinat cu un cadru metalic si cu o configuratie cu doua aparate foto in partea din spate, plasate orizontal. Acest nou ecran Infinity-O plat va fi insotit de un senzor de amprente digitale situat lateral. Urmeaza sa fie o optiune inspre care cu siguranta se vor indrepta un numar mare de utilizatori doritori sa plateasca mai putin pentru un aparat cu caracteristici premium. Datorita concurentei acerbe, Samsung a decis sa ofere aceasta versiune pentru segmentul cu buget redus. Urmeaza sa fie prezentat in februarie in cadrul MWC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *