Entertainment

Filmele și serialele de pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi

Din cauza frigului, a cetii sau a oboselii, avem un singur gand cand ajungem acasa- sa ne cuibarim sub plapuma si sa ne uitam la serialele Netflix. Iata deci care sunt cele la care trebuie sa te uiti in luna februarie.

Serialele care revin pe Netflix. Ii vom gasi in sfarsit pe amantii si pe cei care calatoresc in timp, personajele noastre preferate adica din „Outlander”. Serialul revine din 15 februarie pe Netflix cu un episod pe saptamana. In meniul sezonului cu numarul 5 se vor afla teme precum razboiul, care se pregateste pentru Claire, Jamie, Brianna si Roger.

Frumoasele si intrigantele „Chicas Del Cable” revin si ele tot pentru sezonul cu numarul 5. Este vorba insa doar de prima parte a ultimului sezon al acestui serial istorico-romantic.

Un alt serial revine in forta din luna februarie – este vorba despre cel al avocatului nemilos si necrutator, dar amuzant, „Better Call Saul”, pentru sezonul 5 in 24 februarie. Iar in 27 februarie va aparea si al doilea sezon al serialului „Altered Carbon”, cu un casting nou.

Dar ii vom regasi si pe traficantii din Narcos Mexico, pentru un al doilea sezon mult mai tensionat.

In sfarsit apare pe Netflix si serialul „Vikings” in timp ce spin-off-ul „Valhalla” este prevazut pentru acest an.

Seriale noi la care te poti uita din luna februarie pe Netflix. Cea mai importanta noutate pentru viitorul apropiat de pe Netflix, este fara indoiala serialul „Locke and Key ». incepand cu data de sapte februarie, abonatii vor putea regasi acest serial adaptat din benzile desenate. Vom urmari deci aventurile a trei frati si surori care se muta in casa stramosilor lor. Chei cu puteri misterioase si periculoase sunt ascunse in casa. Vor trebui sa infrunte si un demon foarte periculos care ii asteapta.

O alta noutate foarte asteptata- Queen Sono. In primul serial produs in exclusivitate pe continentul african, vom urmari peripetiile lui Sono, un spion cu talente multiple.

Filmele de pe Netflix in viitorul apropiat. „All The Bright Places” este un teen drama care va aparea pe final de luna, in 28 februarie. In februarie o vom regasi in sfarsit si pe Lara Jean si pe Peter, eroii din filmul „To All The Boys I Loved Before 2”.

Dear Ex este un film original care spune povestea unui adolescent aflat in mijlocul unei certi crunte dintre mama si un condmnat eliberat, amantul si beneficiarul asigurarii de viata a tatalui sau recent decedat.

Un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *