Cum să fi pe placul bărbaților la un eveniment

Am avut o bună perioadă din viaţa mea job-ul de fotograf profesionist şi, după cum probabil bănuiţi sau ştiţi, eram nevoit să particip la un număr destul de mare de evenimente unde mi se solicitau serviciile de fotografiere, înregistrare video sau chiar dj amator în cazurile în care organizatorii nu aveau suficienţi bani şi pentru a mai angaja un dj profesionist care să se ocupe de muzica şi atmosfera din localul unde avea loc respectivul eveniment, fie el nuntă, botez sau ziua de naştere a unei persoane.

Pe la evenimentele la care am participat (în interes de serviciu şi nu numai) am întâlnit destule femei care deşi aveau scopul de a impresiona bărbaţii într-un mod plăcut reuşeau în mod spectaculos doar să se facă de râs şi în cazurile neplăcute, pentru ele, să ajungă şi pe site-urile de socializare drept cele mai neinspirate femei de la un eveniment.

Acestea fiind spuse, în speranţa că voi reuşi să ajut doamnele sau domnişoarele care sunt nevoite să participe la o petrecere am alcătuit o foarte scurtă listă cu câteva sfaturi de care este neapărată nevoie să ţină cont înainte de a se prezenta la un eveniment la care vor să impresioneze toţi masculii din jur.

• Ochii – deşi marea majoritate a femeilor aleg să nu acorde o prea mare importanţă ochilor (aici făcând referire la gene, sprâncene, machiaj) aflaţi însă că nişte extensii gene nu vor face altceva decât să vă dea un plus de eleganţă şi sex-appeal.

• Manichiura – puteţi fi sigure că fiecare bărbat care va sta în preajma dumneavoastră va remarca dacă aveţi sau nu o manichiură bine făcută.

• Coafură – ultimul dar nu cel din urmă aspect este felul în care vă aranjaţi părul care poate face diferenţa dintre reuşită şi succes.

Este esenţial să ţineţi cont de sfaturile pe care le-am precizat mai sus, asta dacă vreţi să rămâneţi în amintirea persoanelor de la un eveniment drept o femeie care a reuşit să se facă remarcată în mod plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *