Cele mai așteptate filme horror ale anului

Candyman a lui Nia DaCosta, Saw cu Chris Rock si Samuel L. Jackson sau cel mai recent film al lui Guillermo del Toro care ii reuneste pe Bradley Cooper si Cate Blanchett, iata care sunt cele mai asteptate filme horror ale acestui an.

Candyman, august. Realizatoarea Nina DaCosta avea doar doi ani cand versiunea originala a aparut pe piata. Acum la 30 de ani, si-a reunit fortele cu producatorul de Oscar, Jordan Peele, pentru a realiza o continuare pentru celebrul film horror. Aceasta continuare reia temele deja prezente in primul film si ne duce din nou in cartierul Cabrini Green din Chicago, unde Candyman original a fost asasinat, deoarece era un barbat de culoare in cuplu cu o femeie alba.

Benedetta, iulie. La 82 de ani, realizatorul care a creat o multime de polemici, Paul Verhoeven, are mai multe filme culte la activ, precum Basic Instinct sau Showgirls. Este cunoscut drept un maestru al thrillerului erotic gratie filmului Elle. Benedetta este un film horror cu lesbiene, care este insa si sexy, excitant si extrem de original.

Saw, partea a noua. Pentru a noua sa parte, celebra franciza a recrutat actori mitici- este vorba despre Chris Rock si Samuel L. Jackson. Aceasta noua parte ia insa forma unui thriller politist in care un criminal in serie ataca politistii si lasa simboluri in forma de spirala la scena crimei.

Don’t Breathe 2, august. In aceasta continuare foarte asteptata, personajul principal traieste intr-o cabana in padure, unde a fost primit de o tanara orfana. Cand aceasta este rapita,se vede nevoit sa iasa din cabana sa pentru a o ajuta.

Antlers, octombrie. Guillerm del Toro ii reuneste aici pe Keri Russel si pe Jesse Plemons care au rolul unei invatatoare si a fratelui sau, care este un serif in oraselul Oregon. Amandoi suspecteaza faptul ca un baiat din oras ascunde la el acasa o creatura supranaturala si incep Ancheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *