Entertainment

Cele mai bune referinte la serialul Friends

Sa ne punem acum acord odata pentru totdeauna – „Friends” este unul din cele mai bune seriale. Poate chiar cel mai bun. Si nu noi o spunem asta, ci si alte show-uri sau seriale. Dovada cu aceste exemple de seriale care au facut referire la acest serial intr-unul din episoadele lor.

Lizzie McGuire. Bineinteles ca Gordo a avut mereu locul sau bine stabilit in triunghiul amical din Lizzie McGuire. Dar au existat cateva situatii cand tanarul adolescent nu si-a gasit locul. Sa luam drept exemplu acel moment cand Lizzie, Gordo si Miranda vorbesc la telefon. Tanarul le spune in acest caz- Hey, Monica si Rachel, am putea sa mai vorbim si despre altceva, in afara de coafuri?

Glee. Iti amintesti, cu siguranta ca Rachel din Glee a fost adoptata de catre cei doi tati ai sai. Dar, totusi, a facut cunostinta cu mama sa biologica, adica cu Shelby. Si inainte ca cele doua sa se reuneasca pentru a canta melodia Poker Face, Shelby o intreaba de ce parintii sau adoptivi au numit-o Rachel. Aceasta ii explica ca parintii sai erau fani mari ia serialului Friends.

The Good Place. Scenaristii acestui serial au facut o multime de referinte la celebrul serial in episoadele sale. Unul din cele mai marcante momente este cel in care Michael,aflat in pragul disperarii si al deprimarii, nu uita totusi sa faca haz de necaz si sa spuna ca se simte ca sezonul opt din celebrul serial- nu mai are idei sau inspiratie si obligandu-i pe Joey si pe Rachel sa iasa impreuna chiar daca nu au avut nicio legatura unul cu altul.

The Office. Imposibil pentru acest serial sa nu faca referire la celebrul serial. Intr-unul din episoade, Michael Scott incearca sa ii compare pe angajatii de la Dunder Mifflin, firma sa, cu diferiti actori sau cu diferite persoanaje din Friends. Acesta zice ca sunt ca si personajele din Friends. Eu sunt Chandler. Si Joey. Si, hmm, Pam este Rachel este. Si Dwight… este Kramer.

Supernatural. Care este cea mai emblematica sau mai iconica fraza din serial ? sunt mai multe, bineinteles, dar cel ami des folosita este cu siguranta « How you doin », spusa de Joey. Mai multe seriale au folosit aceasta fraza in episoadele lor mai ales Supernatural. Atunci cand Dean se apropie de o fata la o cina lanseaza aceasta « catchphrase » de la Joey.

Flash. Chair si supereroii au auzit de serialul cel mai celebru si cel mai popular din lume. In Flash, Cisco indrazneste sa faca misto de relatia dintre Caitlin si Ronnie. Indrazneste chiar sa ii compare cu Ross si Rachel. Da, spune despre ei ca seamana foarte bine cu celebrul cuplu.

Un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *