Alisha Boe și-ar fi dorit ca Jessica să îl ucidă pe Bryce în 13 Reasons Why

Sezonul 3 al serialului 13 Reasons Why a debusolat un numar destul de mare de fani si a divizat spectatorii in doua tabere. Sa fi fost prea mult sau destul? Ne referim la scenariu, bineinteles. Parerile erau eterogene in special cu privire la soarta lui Bryce Walker. Alisha Boe, intervievata de TV Guide revine si ne marturiseste ceea ce si-ar fi dorit sa se intample cu personajul sau.

Alisha Boe, aka Jessica in serialul 13 Reasons Why, a avut parte de o schimbare in sezonul cu numarul 3. Personajul sau nu a fost niciodata atat de important ca in acest sezon. Personajul sau lupta in acest sezon cu toate fortele sa obtina ceea ce isi doreste, are parte de o redescoperire a corpului, a propriei sale sexualitati dar descopera in egala masura iubirea adevarata. Alisha Boe, la fel de pasionata si incantata de propriul personaj, la fel ca la inceputul serialului a marturisit ca i-ar fi placut ca moartea lui Bryce sa fie putin mai diferita.

Intr-un interviu realizat de TV Guide, Alisha Boe a revenit asupra unor detalii cu privire la personajul sau si la evolutia acestuia in timpul sezonului 3 al serialului. Evocand reeducarea personajului Jessica, Alisha Boe a revenit in egala masura asupra mortii lui Bryce Walker, un asasinat efectuat de Alex, in timp ce Jessica este martor ocular la aceasta crima. Cu toate acestea, nu are nici un fel de remuscare cu privire la acest eveniment deoarece actrita si-ar fi dorit ca personajul sau sa il fi ucis pe Bryce. Aceasta a marturisit ca a fost socata si dezamagita in acelasi timp deoarce si-ar fi dorit ca Jessica sa fie cea care il ucide pe Bryce deoarece motive sa fi facut acest lucru erau suficiente.

In realitate, Bryce ajunge sa fie ranit si moare inecat, sub ochii lui Jessica si lui Alex, asasinul violatorului tinerei femei si a lui Hannah. Sezonul 3 revine putin asupra faptelor petrecute in trecut dar si asupra prezentului pentru a explora de ce si cum s-a petrecut moartea celui care a semanat teroarea in Liberty Hight si anume Bryce Walker. Un sezon 3 care nu a fost fara consecinte deoarece cea care o interpreteaza pe Ani a trebuit sa renunte la contul sau pe retelele sociale din cauza ca a inceput sa fie hartuita de fani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?