Alege gadget-uri interesante pe care să le oferi cadou celor dragi!

Nimanui nu-i plac darurile plictisitoare. Canile, ramele foto si albumele de familie deja nu mai atrag foarte multi oameni, insa cautarea unui cadou ideal pentru cei dragi ramane, de cele mai multe ori, o sarcina dificila. De aceea, randurile de mai jos contin idei interesante care pot fi folosite drept daruri pentru aniversari, zile onomastice sau Craciun!

Becuri LED cu telecomanda
Dormitorul este cea mai importanta incapere din caminul tuturor oamenilor, intrucat aici se odihnesc si aici isi petrec cel mai mult timp atunci cand sunt acasa. Cei aflati in cautarea unor cadouri interesante pentru cei dragi pot opta pentru becurile LED cu telecomanda. Acest gadget este unul modern si usor de folosit, iar dormitorul poate fi luminat in 16 culori diferite, in functie de preferintele celor care le folosesc! Telecomanda este wireless, necesitand doar schimbarea bateriilor atunci cand acestea se termina.

Tastatura cu proiectie laser
Un alt cadou modern, perfect pentru cei dragi este tastatura cu proiectie laser. Pentru a fi folosita, aceasta trebuie impereacheata cu smartphone-ul sau cu tableta, prin intermediul conexiunii Bluetooth. Ulterior, utilizatorii vor vedea o tastatura completa Qwerty, de 250 mm x 100 mm proiectata pe suprafata din fata locului in care este folosita. Ea poate fi folosita pentru tastarea mesajelor, pentru redactarea documentelor, dar si pentru cautari pe Internet!

Lampa de noapte cu senzor de miscare
Lampa de noapte cu senzor de miscare este ideala pentru cei care nu doresc sa se mai dea jos din pat pentru a stinge lumina atunci cand vor sa doarma. Gadget-ul protejeaza ochii de lumina foarte puternica a unui bec normal si, in plus, se aprinde doar atunci cand intra in contact cu corpul uman. Atunci cand utilizatorii se indeparteaza, lumina se stinge automat. Lampa este foarte usor de montat si functioneaza pe baza de baterii, ceea ce o transforma intr-un cadou perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *